Close

Mikä Eeddspeaks?

Terve! Mä oon Eetu, netissä tuttavallisemmin eeddspeaks. Vuonna 2012 päätin tehdä jotain sen aikaiselle Eetulle mahdotonta – perustaa Youtubeen tilin, johon päätin julkaista videoblogin eli vlogin. Silloisesta ujosta 21-vuotiaasta miehestä ei olisi pitänyt olla siihen – videon julkaiseminen potentiaalisesti miljoonille ihmisille kun on monille edelleenkin karmiva ajatus. Tässä sitä kuitenkin ollaan tuhansien videoiden jälkeen ja jos seuraat suomalaisia sisällöntuottajia, olet todennäköisesti ainakin kuullut joskus minusta.

Vuonna 2019 luon aktiivisesti sisältöä kahdelle Youtube-kanavalleni ja olen kerännyt näille sisällöilleni jo yli 130 miljoonaa klikkiä.

Vuonna 2017 päätin antaa mahdollisuuden podcastaamiselle ja nykyään julkaisen kanavallani Eeddcast -podcastia jossa keskustelen ajankohtaisista asioista Youtubesta tuttujen vieraiden kanssa. Sen ohella tuotan suosittua Mysteeritarinat -podcastia Suplaan.

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?

Vuosien saatossa eeddspeaksin tunnettavuus on kasvanut siihen pisteeseen asti, että se on mahdollistanut sisällön tuottamisen täysipäiväsesti. Tämä käsittää kaupalliset yhteistyöt eri brändien kanssa sisältöihin leivottuna Youtubessa, Twitchissä sekä kaikissa sosiaalisen median kanavissa, joissa eeddspeaks on läsnä. Minut voi myös tilata esiintymään tapahtumiin meet&greetin muodossa tai konsultin asemassa kertomaan Youtuben potentiaalista markkinointikanavana.

Tarvitsetko ideoita, käsikirjoituksia tai apua omiin sisältöihisi? Olen suunnitellut ja tuottanut monenlaisia ohjelmasisältöjä Youtubeen sekä muihin sosiaalisen median alustoihin eri kampanjoiden ympärille. Pyydä rohkeasti tarjous ottamalla yhteyttä alempaa.

Oletko haaveillut oman podcastin aloittamisesta, mutta et tiedä miten? Voin olla avuksi!

Haluaisitko toteuttaa yhteistyötä Youtubessa? Alla muutamia esimerkkejä onnistuneimmista kampanjoistani!

Hullut sipsiprofessorit!!

Teimme kollegani Villen kanssa laajemman yhteistyökampanjan Taffelin kanssa kesällä 2017, jossa vahvistettiin brändin asemaa kohdeyleisössämme. Saimma vapauden hullutella sipsien kanssa ja esittelimme mm. Taffelin festarirekkaa, joka oli esillä useilla eri festareilla kesän aikana.

  • PÄIVÄMÄÄRÄ: 30.6.2017
  • YHTEISTYÖ: Video toteutettu yhteistyössä Taffelin kanssa.

Päivä tuntemattoman puhelimen kanssa!?

Teimme Telian (silloisen Soneran) kanssa kampanjan, jossa markkinoitiin nuorten liittymää. Video pomppaa vielä vuosienkin jälkeen ihmisten suosituksiin ja kerää paljon kommentteja.

  • PÄIVÄMÄÄRÄ: 16.12.2016
  • YHTEISTYÖ: Video toteutettu yhteistyössä Telian kanssa.
RAKETTIMYYJÄN MYDAY!

Teimme Rakettitukun kanssa yhteistyötä vuoden 2018 ilotulitesesongin aikana. Tavoitteena oli vahvistaa Rakettitukun brändiä kanavani tavoittamassa kohderyhmässä sekä tarjota ilotuliteharrastajille hauskaa sekä mielenkiintoista sisältöä.

  • PÄIVÄMÄÄRÄ: 28.12.2018
  • YHTEISTYÖ: Video toteutettu yhteistyössä Rakettitukun kanssa

Ota yhteyttä

Sosiaalinen media!