Close

Ikiomat nettisivut

Muistan kuinka alakoulussa meille opetettiin nettisivujen tekoa. Mitä enemmän sieltä löytyi värejä ja liikkuvia kuvia, eli GIFejä – sitä siistimmät nettisivut. Jostain löytyi myös se ilmainen kävijälaskuri jonka nokkelimmat osasivat upottaa sivuilleen liikenteen seuraamista varten. Se taisi laskea sivulatauksia ja siitä hurjaa tahtia kasvavasta numerosta taisi 99,9% olla itseaiheutettua kun hakkasimme F5 (päivitimme sivua) viimeistä päivää nähdäksemme, että kävikö siellä kukaan. Voi niitä aikoja. 😀

Lukiossa mä aloin pyörittämään mun hyvän frendin kanssa leffablogia jossa arvostelimme elokuvia, se tuntui järkevältä kun molemmat kulutimme leffoja viikkotasolla jopa kymmeniä. Johonkin oli kiva vuodattaa ne omat ajatukset uusimmista julkaisuista, se ikään kuin antoi merkityksen niille kymmenille kulutetuille tunneille leffojen parissa. Muuten se olis vähä niiku turhaa, vai mitä? Arvostelut olivat hurjan lyhyitä, nyt kun asiaa mietin niin niistä tuskin kukaan sai mitään oikeasti irti. Oli vaan siistiä tuntea olevansa jokin kriitikko ja sitä ajatteli tekevänsä ison vaikutuksen ihmisten vuokraleffavalintoihin. Hah.

Sivut itseasiassa taisivat kerätäkin hyvin liikennettä ja nousivat Googlen hakutuloksissa melko ylös kun ihmiset hakivat elokuva-arvosteluita. Tämä oli erityistä, koska siihen aikaan sivujen metadatoja ei paljoa päivitelty tai sivustoa muutenkaan mainostettu muuta kuin lukion käytävillä. Jossain vaiheessa tämä harrastus päättyi, mutta yritin pitää vielä yllä omaa blogia sen kyljessä. Se ei kauaa sekään harrastus kestänyt ja unohdin nettisivujen ylläpidon kokonaan. Nyt yli 10 vuotta myöhemmin on minulla omat nettisivut, eikä ne ole mikään “moi mulla on kotisivut” vaan luonnollinen jatke mun netissä jo vuodesta 2012 olleeseen brändiin – eeddspeaksiin.

Tämän sivuston on tarkoitus mahdollistaa seuraajilleni (just sulle!) yhteydenoton ja tietysti kurkistuksen mun omiin ajatuksiin satunnaisten blogikirjoitusten kautta. Olen monesti miettinyt blogin perustamista, mutta se on tuntunut todella typerältä. “Miks tekisin blogin, kun voisin puhua ne asiat mitä blogiini kirjoittaisin ja kuvata siitä videon… Eli tehdä vlogin?” Joskus on silti helpompi pienempiä ajatuksiaan purkaa tekstimuotoon ja postata sitä kautta nettiin. Tämä voisi myös toimia hyvin alustana jossa kysyn teidän mielipiteitänne joihinkin ajatuksiin, liikenne tällä sivustolla tulee kuitenkin olemaan huomattavasti pienempi kuin muissa sosiaalisen median kanavissani. Ehkä. 🙂

Samalla tämä sivusto toimii mun käyntikorttina ihmisille jotka eivät minua entuudestaan tunne, täältä saa hyvän kuvan siitä mikä tai kuka eeddspeaks on ja näkyyhän täällä viimeisimmät julkaisunikin!

Jos sulla koskaan tulee mitään kysyttävää tai haluaisit muuten vain olla yhteydessä, laita rohkeasti viestiä “ota yhteyttä” ikkunan kautta. Tottakai voit myös jättää tämän postauksen yhteyteen kommenttia! Voit myös tilata ilmoitukset uusimmista blogikirjoituksistani alta! Saat ilmoituksen aina kun julkaisen uuden tekstin!

Ensi kertaan,

Eetu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *